Space for the piano

We decided to re-work the entry on back side of the house. I wanted more wall space in the living room for the piano, and I’ve always dreamed of a wall of black french doors. This is the how it looked when we bought it.

We are closing off the door, and installing french doors in the place of the window.

It won’t be a wall of doors, but its an okay compromise for this house, for now. 🙂

And now there is a home for my piano! The door was removed and closed in last week.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: